Taas kerran olen täällä, kipeänä. Kuume nousi yllättävästi kello 03:40 yöllä, ja mittasin kuumeen, näytti se 37.8. Aamulla kello 8.00 kuume oli laskenut, eikä sitä enää ollutkaan. SIlti on väsynyt ja turhautunut olo. Pihalla paistaa aurinko, ja on kohtuulisen lämmintä pitkiin aikoihin. Olisi kiva olla nyt ulkona. Mutta ei, sairastelu pakottaa minut pysymyään sisällä vällyjen välissä, oikeastaan PEITON MUTKASSA, niinkuin kaverini äiti aina sanoo.

Napsasin kyselyn tänne ajanvietteeksi, kaikki kiinnostuneet ihmiset saavat tutustua minun kieroutuneeseen mieleeni tämän kyselyn avulla..

Aloitusaika: 10.54
Päivämäärä: 18.5.2006                                                                                                                  Nimi: En sano oikeaa nimeäni, mutta voin paljastaa, että se on lähellä Marienaa.
Syntymäaika: Torstai, 23.12. Vuosilukua en paljasta.
Missä asut: Enpä kerro.
Silmien väri: Siniset.
Hiusten väri: Vaaleanruskeat/suklaanruskeat. Sekoitus kaikkea ruskeaa.
Kengänkoko: 36-37
Pituus: 146 cm kai. Lyhyt joo, tiedän.
Paino: Oisko joku 37 kg                                                                                                               Perhe: Äiti, Isä + kaksi siskoa.
Lemmikit: Koira
Missä olet koulussa/töissä: Koulussa jossain.
*-----------SINÄ------------*
Vanhempiesi mielestä olet: Äksyilevä ja ihana :)                                                                                                                                          
Ystäviesi mielestä olet: Varmaan aika tylsä. Ei vais, kai olen aika ärsyttävä joskus, mutta enköhän ole joskus aika ihanakin :)
Itsesi mielestä olet: Suhteellisen mukava. En ainakaan fiksu.
Oudoin tapasi: Jaa-a, en tiedä.
Mistä tavastasi haluaisit eroon: Huutamisesta.
Pidät eniten: Lukemisesta, ystävistä, perheestä..
Huonoin ominaisuutesi: Huutaminen ja mäkättäminen.                                                                                                                                     Paras ominaisuutesi: Olen aika iloinen, ja osaan vältellä ja sopia riidat kuin riidat.
Odotat: Kesää, ja sitä, että allergiani loppuisi.                                                                                                                                      Kaipaat: Uimista ja kesää.
Haluaisit: Lukea. Voisin lukea, mutta en siltikään jaksa.
Ihmettelet: Kuinka maailma on niin ihmeellinen.                                                                           Kunnioitat: Pehettäni.

*--------OLETKO KOSKAAN-----------*
Ollut niin humalassa, ettet oikeasti muista eilisestä mitään: En.
Jättänyt menemättä kouluun, koska satoi: En.
Ollut auto-onnettomuudessa: En.
Potenut sydänsuruja: En, ja toivon mukaan en koskaan tule potemaankaan.
Pitänyt kaikki sinulle uskotut salaisuudet: En, enkä ole siitä milläänlailla ylpeä.
Omistanut mielikuvitusystävää: Montakin.
Katunut mitään: Olen.                                                                                                                Ihastunut kaveriisi:En.                                                                                                                        Itkenyt elokuvan aikana: Kyllä.
Rakastunut opettajaasi: En.
Ihastunut piirroshahmoon: En.
Ollut latotansseissa: En, mutta olisi varmaan aika mukavaa :)
Leikannut hiuksiasi: Monestikkin.                                                                                                     Halunnut olla joku muu: En, koska on mukavaa olla Minä.

*------------------- SUOSIKKISI-------------------*

Väri: Oranssi, vihreä, keltainen..
Päivä vai yö: Aamu.
Elokuva: Paahde.
TV ohjelma: Teho-osasto<3
Bändi: Red Hot Chili Peppers, Simple Plan.
Jäätelö: Minttu ja Vadelma.                                                                                                                                     Maa: Suomi ja Ruotsi.
Juoma: Vesi ja Fanta.                                                                                                                                              Työ: En ole ikinä ollut töissä.
Eläin: Koira ja Hevonen.                                                                                                                Sukulainen: Kaikki sukulaiseni ovat hulluja. No ei vais, ehkä Alex-serkku tuolta Ruotsista.                                                                                                                                Urheilulaji: Sähly. Onko ratsastus urheilulaji? Jos on, niin sekin.                                                                                                                                            Materiaali: Sametti.                                                                                                                  Tekeminen: Lukeminen, kirjoittaminen, nukkuminen väsyttävien päivien jälkeen, ja ratsastus.

*-------------------JUURI NYT--------------------*
Mitä on päälläsi: Mustat pitkikset ja Ruotsi-paita.
Miten hiuksesi ovat: Auki.                                                                                                                                                Mitä syöt: Suklaakeksejä.
Mitä juot: En mitään.                                                                                                                         Mitä ajattelet: Mitäköhän musiikkia voisi kuunnella.                                                                      Kenelle puhut: En kenellekkään.                                                                                                                                      Mitä katselet: Näyttöä.
Mitä haistat: Valitettavasti en mitään, koska on nuha.                                                                                                                                             Mitä kuuntelet: Juuri pistin soimaan: Simple Plan - How Could This Happen To Me

*----------OLETKO VIIMEISEN 24 TUNNIN AIKANA--------*
Itkenyt: En.                                                                                                                                Koskettanut hametta (omaa tai muun): En.
Laulanut: Koko ajan.                                                                                                                     Tavannut uuden ihmisen: En.                                                                                                                                           Kirjoittanut kirjeen: En.                                                                                                                      Siivonnut huonettasi: En.
Harkinnut itsemurhaa: En.                                                                                                        Harkinnut jonkun toisen murhaa: En.                                                                                                                                                  Ajanut jollain kulkuneuvolla: En.

*-------------USKOTKO-----------------*
Itseesi: Totta kai. Olisi vaikea olla uskomatta.                                                                                                                                    Ystäviisi: Uskon.                                                                                                                           Kohtaloon: En.                                                                                                                     Hammaspeikkoon: Uskon :)
Rakkauteen: Riippuu. En usko että tulisin koskaan itse rakastumaan täydellisesti.                                                                                                                           Ufoihin: En.
Horoskooppeihin: Ne on täytyyä potaskaa. Kyllä niitä silti luen useasti.                                                                                                                                   Jumalaan? En.                                                                                                                                Joulupukkiin: Totta kai :)

*--------------YSTÄVÄT JA ELÄMÄ-------------------*
Onko sinulla poika-/tyttöystävä: Ei.                                                                                              Oletko ihastunut johonkuhun: En.                                                                                                                                              Kenet ystävistäsi olet tuntenut kauimmin? Jennan.                                                                                                                                       Montako hyvää ystävää sinulla on: Monta.                                                                                                                               Entä kavereita: Monta.
Oletko ikinä pettänyt ystäviäsi: Olen, enkä ole siitä ylpeä.
Ovatko ystäväsi pettäneet sinut: Ovat.
Kenen kanssa itket mieluiten: Itken usein ilman syytä, eikä minulla silloin ole tarvetta olla yksin.
Millainen elämäsi on: En voi haukkua elämääni, koska juuri nyt elämäni on mielestäni ihanaa.
Tärkeintä elämässä: Ystävät, perhe..
Oletko tyytyväinen elämääsi: Olen.
Kamalin tunne: Kun kukaan ei kuuntele/välitä.
Paras tunne: Se kun huomaa ystävän välittävän.

**-------------------TULEVAISUUS--------------------**
Mitä toivot tulevaisuudeltasi: Kaikkea hyvää.
Mitä pelkäät tulevaisuudessa: Sitä, että joudun elämään yksin koko loppu elämän.
Mitä aiot tehdä tänään: Lukea, olla netissä, nukkua, ja katsoa teho-osaston<3
Mitä aiot huomenna: Mennä kouluun, tehdä uskonnonkokeen..
Haluaisit oppia: Puhumaan Ruotsia.
Oletko onnellinen elämässäsi vai haluaisitko muuttaa jotain: Miksi näitä elämä- kysymyksiä on näin paljon? Olen vastannut jo, että OLEN TYYTYVÄINEN ELÄMÄÄNI, piste.
Mihin ammattiin haluaisit: Vaikea sanoa. Ehkä matkailu-alalle, tai kirjoittamaan jotain.
Haluatko lapsia: En tiedä, en välttämättä, tai kyllä.
Aiotko mennä naimisiin: En mene naimisiin.
Mitä aiot saavuttaa elämässä: Ammatin ja hyvän elämän.

Lopetusaika: 11:16

Näkemiin.